Tips

ZELF COMPOST MAKEN IN JE GROENTE TUIN

Een gezonde vruchtbare grond in je tuin bereik je het beste door regelmatig organisch materiaal b.v. in de vorm van compost aan de tuin toe te voegen.

 

Compost is een organisch structuur verbeterend product dat zorgt voor een levende humus rijke grond

Recepten van groenten uit de tuin

Heerlijke recepten van groenten uit uw eigen tuin. Zoals pompen pannenkoeken. 

Goede Tip knolvoet bestrijding

Heb je last van knolvoet bij koolplanten? Los 250 gram soda op in 10 liter water, en giet bij het planten een1/2 liter van de soda oplossing in het plantgat en je planten hebben geen last van de schimmel.

Succes van Noud

Zaaitabel

Tell your visitor how your service can improve their life. Connect with the problem that they’re trying to solve and address any objections you think they might have.

 

What is the biggest benefit your customer will get from this? Keep your target audience in mind.

Burenhulpplanten

Het hoe en waarom van dit verschijnsel is (nog) niet bekend, maar biologische telers denken dat groenten gezonder opgroeien en/of een rijkere oogst opleveren en/of smakelijker worden, als ze in combinatie met bepaalde andere groenten worden gekweekt.

Volgens de biologische tuinders zouden goede tot zeer goede resultaten kunnen worden verkregen, als om de twee à drie rijen groente één rijtje van de z.g. “burenhulpplanten” worden gezaaid. Wetenschappelijk bewijs is hier (nog) niet voor geleverd.